Volg ons en reageer!

Single Blog Title

This is a single blog caption

RONALD DE BOER WORDT WEER VADER

Ronald de Boer wordt weer vader! In augustus hoopt zijn nieuwe, grote liefde Suze van Rozelaar (31) het leven te schenken aan hun eerste kind

ronald de boer

© anp.

Suze is drie maanden zwanger en deelde dat blije nieuws de afgelopen dagen met enkele vriendinnen. “Ze zijn hartstikke gelukkig”, beaamt een naast familielid. “En nu helemáál! Ronald heeft natuurlijk al drie grote dochters. Voor Suze wordt het de eerste en het was hun liefste wens om samen ook een kleine te krijgen.”

In elk geval is de komst van hun baby de bekroning van Ronalds, zwaarbevochten, nieuwe geluk. In 2010 werd duidelijk dat het rommelde in het huwelijk van de voetballer en Sharon Cohen; nota bene de dochter van Ronalds zaakwaarnemer Rob Cohen. Ingewijden wisten later te melden dat het al een jaar of tien niet zo lekker liep in huize De Boer in Qatar. Wat niemand echter wist, is dat Ronald er in Amsterdam een zorgvuldig verborgen dubbelleven op nahield. Zolang had hij al een affaire met Suze, een succesvolle boetiekhoudster, bij wie hij vond wat hij thuis miste.

Bron: Telegraaf

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam